Valentijnsmenu

Aperitiefhapjes

Rode poon, venkel, passievrucht

Kervelsoep, witte pens, wanna cotta van curry

Lamsfilet, Citrus marinade, zurkel, knoflook, tarte tatin van zongedroogde tomaten, griekse pasta

Rode vruchtenmousse, yoghurt cremeux, vanille bourbon quenelle, macaron framboos
of
Kaasassortiment Schockaert (suppl 5.00)


Deze menu is uitsluitend te verkrijgen mits reservatie van 14 februari tot 18 februari 2018

In feestmenus

Lunchmenu

voorgerecht of soep

hoofdgerecht

koffie of thee

te verkrijgen op maandag dinsdag en vrijdag

In lunchmenu

Suggesties


vanaf donderdag 11 januari 2018

Voorgerechten

Kikkerbillen, lookboter, peterselie – 14.50

Gebakken ganzelever, gekarameliseerde appels, rode portosaus – 17.80

Hoofdgerechten

Gebakken eendenborst, gekarameliseerde kumquats,
groentegarnituur, gekonfijte aardappels – 22.80

Pluma Iberico, groentenmengeling, paprika,
tomaat, patatas bravas – 23.20

Astakomakoronada “Spaghetti met 1/2 kreeft in bisquesausje” – 32€

Afhaling van kreeften op bestelling vers uit ons homarium
Prijs van de kaart -15%

In suggesties

Maandmenu

Aperitiefhapje

Gemarineerde zalm, kerstomaten, rammenas, radijs, komkommer
of
Laag gegaard buikspek, kruidenmengsel, paksoi, honing

Soepje van geroosterde tomaat, basilicumroom, kruimels van gedroogde ham, waterkersolie (supp. 6,00)
of
Passievruchtensorbet
(supp. 6,00)

Gebakken Zeebars, bospaddestoelen, gedroogde paddestoelen, aardappelcrème, peterselie
of
Noisette van kalkoen, crème van pastinaak, peertje, veenbessen, truffelkroketjes

Citroentaart, meringue, mangocoulis, citroensorbet
of
Crème brûlée, rode vruchtencompote, frambozen
of
Kaasbordje van Schockaert (supp. 6,00)

In maandmenu

Kreeftenmenu

Aperitiefhapje

 Bisque van kreeft met grijze Noordzeegarnalen

 Halve kreeft “Belle Vue” 

Halve kreeft Thermidor
of
Halve kreeft à l’ armoricaine

Dessert naar keuze

Deze gerechten zijn ook apart te verkrijgen.

In kreeftmenu

Kreeften

Afhaling van kreeften op bestelling vers uit ons homarium
Prijs van de kaart -15%

In kreeftmenu